Culture matters

Onze mensen staan op de eerste plaats. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat als jij gelukkig bent in je werk, je ook veel beter wordt in wat je doet. Jij blij, wij blij, klant blij, iedereen blij. Je krijgt bij ons de ruimte om jouw ideeën verder te ontwikkelen en bent de regisseur van je eigen ontwikkeling. Weet jij al wat je in recruitment zou willen opzetten of doorontwikkelen? Wij staan achter je. 

Vacatures

Values we live by

Het fundament waar Timetohire op gebouwd is. Of het nu de drie V's zijn waar je later meer over leest, Semco-stijl of onze arbeidsvoorwaarden. In alles wat je van ons ziet of op deze site leest, zijn onze kernwaarden terug te vinden. Het mooiste aan onze de kernwaarden is dat ze bepaald zijn door drijfveren van onze recruiters en dat maakt dat ze zo belangrijk voor ons zijn. 

Future proof

Morgen beter dan vandaag
Recruitment is een lange termijn spel. Duurzame relaties met elkaar, onze kandidaten en onze klanten staan bij ons voorop. Timetohire is divers, inclusief en komt met oplossingen op maat. Niet alleen voor vandaag, maar ook voor de toekomst. 

Aim high

Durf te groeien, geen perfectie maar progressie
Timetohire is van ons allemaal en dat maakt ons ook meteen ondernemers. Vandaag beter dan gisteren, morgen beter dan vandaag. Wij hebben het lef om te pionieren en nemen de verantwoordelijkheid en de vrijheid om dat te doen op onze eigen, eigenwijze manier. Onderweg durven we te groeien en fouten te maken. Op deze manier maken we impact en progressie. Niet alleen in onze eigen ontwikkeling, maar binnen de hele recruitment industrie. 

Trust

Blindelings vertrouwen in elkaar
Volwassenen behandelen als volwassenen. Wij weten dat je je verantwoordelijkheid pakt op de momenten dat dat nodig is en daarom krijg je van ons het vertrouwen en de vrijheid om te werken op jouw manier. Jij weet tenslotte zelf wel hoe je het beste uit jezelf kunt halen. Hulp nodig? Wij staan altijd voor je klaar. Je hoeft het alleen maar te vragen.

Next level recruitment

Jij bepaalt

Iedereen is anders en daarom doet iedereen zijn werk ook op zijn eigen manier. Jij bent volwassen en zo behandelen we je dus ook. Geen micromanagement, KPI’s of controlemechanismen. 


Vertrouwen, verantwoordelijk & vrijheid 

We werken vanuit een gemeenschappelijk doel, zodat iedereen weet waarom we iets doen. Jij krijgt de vrijheid om zelf te bepalen hoe, waar en wanneer je werkt. We vertrouwen erop dat je zelf voor de juiste output zorgt en om hulp vraagt als dat nodig is. En natuurlijk stem je alles altijd af met de klant en jouw team binnen Timetohire. 

De balans tussen deze Vrijheid, Verantwoordelijkheid en Vertrouwen is de basis van onze cultuur. #samensuccesvol. 


Onze mensen

There is no I in team. Of je nu op locatie, ons kantoor of remote werkt, je bent onderdeel van een team van recruiters dat jou ondersteunt en waar je dagelijks intensief mee samenwerkt. Dat is het geheim achter het succes van Timetohire. Ontdek wie je al kent! 

Cultuurboek

Wij zijn trots op onze cultuur. De manier waarop we met elkaar omgaan, werken en successen vieren maakt ons uniek. Daarom hebben we alles over onze cultuur samengevoegd in ons cultuurboek. Alles op één centrale plek. Duik in onze cultuur en download het cultuurboek.

Download cultuurboek

Ook werken bij Timetohire?

Bekijk vacatures