Junior
Recruitment

Suspendisse id commodo leo. Ut fermentum sit amet eros in consequat. Mauris porta at lorem sed consequat. Praesent sit amet neque id nibh vulputate scelerisque. In commodo hendrerit odio, id mattis felis. Sed vulputate,

Download cultuurboek

This is
how we roll

Bij de oprichting van Timetohire hebben we afscheid genomen van de traditionele bedrijfsvoering. Volwassenen behandelen als volwassenen en werken vanuit vertrouwen. Op deze pagina kun je lezen je hoe we georganiseerd zijn en krijg je een inkijkje hoe jouw toekomstig baan bij Timetohire er uit kan komen te zien. 

Lees meer

The Golden Circle

Why

Het succes van een organisatie wordt bepaald door de kwaliteit van de mensen die er werken. Daar zijn wij van overtuigd. Het juiste talent is dan ook essentieel voor het behalen van de bedrijfsdoelstellingen.

How

Wij richten recruitment duurzaam in voor onze klanten. Dat betekent dat wij bedrijfsstrategie vertalen naar recruitmentstrategie en op basis daarvan een recruitmentproces opzetten dat rekening houdt met de urgentie op de korte termijn en aantrekkingskracht op de lange termijn.

What

Dat doen wij door recruitment process outsourcing, het inzetten van tijdelijke capaciteit (interim recruitment) en door het plaatsen van vaste medewerkers bij onze rec2rec en engineering klanten.


Semco-Style

Wij vinden dat de manier waarop de meeste bedrijven werken achterhaald is, bedrijfje spelen en medewerkers als Lego-poppetjes behandelen kan gewoon écht niet meer. Daarom hebben wij onze cultuur en structuur gebaseerd op het gedachtegoed van Ricardo Semler: Semco-Stijl.

Semco-Stijl betekent organiseren vanuit vertrouwen en betrokkenheid. We stellen de kracht van kleine, multidisciplinaire teams centraal en leggen minder nadruk op hiërarchie en procedures. Hieronder zie hoe dit in zijn werk gaat als je op een RPO of interim opdracht zit.

Recent projects

Working in Circles

We kennen geen hiërarchie of afdelingen maar zijn een platte organisatie met open cirkels. Deze kunnen functioneel zijn, bijvoorbeeld een projectteam bij een klant, inhoudelijk op basis van een expertisegebied binnen recruitment, of gericht op een onderdeel van onze bedrijfsvoering (denk aan marketing of people & culture). Iedereen kan actief deelnemen aan elke cirkel en een bijdrage leveren. Het is maar net waar jouw interesse en/of expertise ligt. Zo ben je altijd bezig met je eigen ontwikkeling en draag je voelbaar bij aan het succes van Timetohire.


Recruitment Success Framework

Dagelijks challengen wij meer dan 50 bedrijven op hun recruitmentstrategie. We vertalen bedrijfsstrategie naar recruitmentstrategie met behulp van ons Recruitment Success Framework. 

Benieuwd hoe dat eruit ziet?

Download 'm hieronder!

Wat zeggen
jouw collega's

Waar kunnen we je mee helpen?

Neem contact op